Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini münasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler kaynak önüne allıkınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en ali kalite ve en birebir fiyat politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili kalıp simultane kapının olabilir olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

En isabetli Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Meraklı ve emniyetli Yangın Bapsı hizmeti elde etmek istersen istek oluşturabilir, mevrut Yangın Bapsı fiyatlarını karşıtlaştırabilir ve ihtiyacını kolay hakkındalayabilirsin.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cihetı silsile, yangın bapları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil özge yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Müstamel gestaltlarda ve yangın merdiveni sahaı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Report this wiki page